Afdekkappen op maat

Afdekkapen

Uw machines hebben afdekkappen nodig om deze tegen stof, water of vuil te beschermen?

Batelaan Kunststoffen B.V. maakt al meer dan 50 jaar kunststof afdekkappen op maat van bijvoorbeeld PETG, PMMA, Polycarbonaat en ABS. In samenspraak met de klant, vaak een machinebouwer, wordt een maatwerk kap ontworpen waarvan het 3D ontwerp met de klant wordt gedeeld. onderdelen-traplift

Op basis van het 3D ontwerp wordt er door Batelaan een mal gemaakt en kan er een model worden aangeleverd. Met dezelfde mal kan vervolgens ook de serie worden gedraaid omdat wij gebruik maken van een PU mal die uitermate geschikt is voor zowel het produceren van modellen als het maken van serieproducten. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en alle mallen zelf produceren kunnen wij de laagste malkosten garanderen.

Steeds vaker kiezen bedrijven uit de automotive, machinebouw of bouw voor afdekkappen van kunststof omdat deze lichter en duurzamer zijn dan metalen kappen. Twijfelt u nog over het inzetten van kunststof afdekkappen? Bekijk dan eens de voorbeelden van producten die wij recent hebben gemaakt.

Voorbeelden van kappen

 

Kunststof beschermkappen Machinekappen op maat

 

 

 

 

 

 

Thermovormen ABS Machinekappen

 

 

 

 

 

 

 

Voor ontwerpen, prototypen en series van 10 tot 100.000 kappen bent u bij Batelaan aan het juiste adres! Wij thermovormen kappen van 1,5 meter bij 1 meter.