Vacuümvormen leverancier sinds 50 jaar

Batelaan Kunststoffen B.V. is een (de?) leverancier van vacuümvormen: van beschermkappen en displays tot trays. Wij verwerken ideeën tot eindproducten en dat allemaal onder 1 dak. U kunt altijd rekenen op onze expertise op het gebied van vacuümvormen én op onze betrokkenheid. Met meer dan 50 jaar ervaring durven wij te stellen dat we uw opdracht aankunnen.

 

Kernwaarden-+-task

 

Product categorieën die wij thermovormen

Beschermkappen

Bij technische producten  is niet alleen de functionaliteit van belang, ze moeten ook veilig, robuust en licht zijn, om maar een paar eigenschappen te noemen. Batelaan Kunststoffen heeft ruime ervaring met het vacuümvormen van kunststof beschermkappen voor de machinebouw, apparatenbouw en automotive. Wij werken met hoogwaardige materialen zoals ABS, ASA, PC, PETG, PS/PE.

Kunststof kappen

Lichtkappen

Of het nu gaat om de verlichting van bruggen, trams, metro’s, campings, stations, overheidsgebouwen of stadions; Batelaan Kunststoffen B.V. helpt u bij de realisatie van lichtkappen op maat. Afhankelijk van het gewenste lichtbeeld en de gewenste slagvastheid wordt er in samenspraak met de klant een materiaalkeuze gemaakt.

Lichtkappen op maat

Trays

We hebben een assortiment kunststof standaard trays en maken daarnaast trays op maat waarvoor we zelf de matrijzen maken. Wij vacuümvormen de trays verschillende kunststoffen: PC, ABS, PVC, PS, PET en verschillende ESD (anti statische) materialen. Sinds 2015 is het ook mogelijk trays op maat te leveren zonder matrijs kosten.

Plastic trays

Displays

Mist uw product net dat beetje extra dat klanten aanzet tot kopen? Met een maatwerk plastic display bent u in ieder geval verzekerd van een mooie presentatie van uw product.

Plastic display

In 2025: Thermovormen = Batelaan

De producten die wij maken zijn niet als Batelaan Kunststoffen producten herkenbaar. U komt ze echter wel steeds vaker tegen: in een tv commercial van Heineken,  in een aflevering van Wie is de Mol, in de Albert Heijn, in een machinefabriek, achterop een busje, etc. Voor onze klanten verwerken wij ideeën tot concrete producten, van technische kappen, displays tot verpakkingen. Wij maken de verwachtingen van klanten waar, zodat op steeds meer plaatsen producten van Batelaan Kunststoffen zijn te vinden. Als u in 2025 het woord thermovormen hoort…zal ergens in de zin ook het woord ´Batelaan` vallen.

› Meer over onze visie en missie

Werkwijze: van idee tot eindproduct

Als u eenmaal uw ideale vacuümvormen leverancier heeft gevonden kan u aan de slag. Bij Batelaan Kunststoffen B.V. bent u verzekerd van het feit dat het gehele traject, van idee tot eindproduct, onder één dak plaatsvind. Alle kennis en kunde is hier aanwezig om tot een goed eindproduct te komen.

› Meer over onze werkwijze

Geschiedenis van een vacuümvormen leverancier

Batelaan Kunststoffen B.V. is ontstaan uit Burmalon van Balfour van Burleigh, de uitvinder van de kunststof krulspeld. Lees hoe het weefgetouw plaatsmaakte voor thermovormmachines.

› Meer over onze geschiedenis

Nominatie klantvriendelijkste bedrijf van de regio Rijnland 2016

Een vacuümvormen leverancier die wordt genomineerd voor deze prijs; daar zijn we best een beetje trots op! Wij vinden het natuurlijk wel terecht…wij zijn immers een zeer klantvriendelijke leverancier!
Ervaar nu zelf hoe klantvriendelijk wij zijn:

> Contact