Wij maken WAAR!

Batelaan Kunststoffen maakt kunststof producten – oftewel waar – en wij maken de verwachtingen van onze klanten waar. Dat doen wij al dik 50 jaar. U kunt altijd rekenen op onze expertise over vacuümvormen én op onze betrokkenheid. Met onze partners, leveranciers en klanten werken wij open samen.

De kernwaarden

TASK: de kernwaarden van Batelaan Kunststoffen B.V.

TASK: de kernwaarden van Batelaan Kunststoffen B.V.

Wij zijn bijzonder trots op onze producten, want wij maken de producten met veel aandacht, wij maken de producten samen en wij leveren altijd kwaliteit.

TrotsAandachtSamen en Kwaliteit, oftewel: TASK, dat zijn dus de kernwaarden van Batelaan Kunststoffen. Daar staan wij voor, dat doen wij elke dag. Met onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers.

In 2025: Thermovormen = Batelaan

De producten die wij maken zijn niet als Batelaan Kunststoffen producten herkenbaar. U komt ze echter wel steeds vaker tegen: in een tv commercial van Heineken,  in een aflevering van Wie is de Mol, in de Albert Heijn, in een machinefabriek, achterop een busje, etc. Voor onze klanten verwerken wij ideeën tot concrete producten, van technische kappen, displays tot verpakkingen. Wij maken de verwachtingen van klanten waar, zodat op steeds meer plaatsen producten van Batelaan Kunststoffen zijn te vinden. Als u in 2025 het woord thermovormen hoort…zal ergens in de zin ook het woord ´Batelaan` vallen.

Onze missie is daarom:

In 2025: Thermovormen = Batelaan

› Meer over onze werkwijze

Vergroten van de thermoforming kennis in Nederland

Batelaan Kunststoffen B.V. is de overkoepelende organisatie van thermoforming-vacuumvormen.nl. Waar Batelaan Kunststoffen B.V. zich volledig richt op de zakelijke markt, is thermoforming-vacuumvormen.nl een initiatief gericht op scholieren, gemeentes en universiteiten om de kennis van het thermovormen in Nederland te vergroten.