Kunststof beschermkappen

Bij technische producten  is niet alleen de functionaliteit van belang, ze moeten ook veilig, robuust en licht zijn, om maar een paar eigenschappen te noemen. Batelaan Kunststoffen B.V. heeft ruime ervaring met het vacuümvormen van kunststof beschermkappen voor technische producten. Wij werken met hoogwaardige materialen zoals ABS, ASA, PC, PETG, PS/PE. De kunststof kappen die we thermovormen gaan dan ook jarenlang mee.

Kappen en behuizingen elektrische apparaten

Onderdelen die we thermovormen kunnen het verschil maken tussen een alledaags en een aantrekkelijk product. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zorgen wij voor de juiste vormgeving en uitvoering. Het totaal product is daardoor kwalitatief en tegelijkertijd fraai.

onderdelen-traplift kappenTechnische producten: Kappenset Puqpress - Batelaan Kunststoffenset-Puqpress

 

Kappen machines

Zoekt u bescherming voor draaiende onderdelen, een professioneel uiterlijk of betere ergonomie? Samen met u ontwikkelen wij doeltreffende productoplossingen voor machines, zowel groot als klein.

Machinekappen Machine kappen vacuumvormen

 

Kappen transportmiddelen

Het oog wil ook wat, zeker bij transportmiddelen. Wij thermovormen kunststof kappen die er aantrekkelijk uitzien en volledig passen bij de overige onderdelen van uw product.

kappenset-aanhangwagen Vacuümvorm matrijs

 

Eindproducten van kunststof

Technische vacuümvormen zijn vaak halffabrikaten: onderdeel van een ander product. Bijvoorbeeld een machinebehuizing of een kap voor een elektrisch apparaat. Toch maken wij ook vacuümvormen die als op zichzelf staande producten worden gebruikt. Dat betreft niet alleen enkel stuks, maar ook grotere series.

Kappen ABS Thermovormen voor NS - Batelaan Kunststoffen