Kunststof lichtkappen

Kunststof lichtkappen op maat

Batelaan Kunststoffen B.V. ontwikkelt en produceert in samenspraak met de opdrachtgever kunststof lichtkappen op maat. De lampenkappen worden vervaardigd doormiddel van de techniek van het thermovormen. Of het nu gaat om de verlichting van bruggen, trams, metro’s, campings, stations, overheidsgebouwen of stadions…

Batelaan Kunststoffen B.V. helpt u al 50 jaar bij de realisatie van lichtprojecten

Lichtkappen op maat.

 

Materiaal en ordergrootte

Afhankelijk van het gewenste lichtbeeld en de gewenste slagvastheid wordt er in samenspraak met de klant een materiaalkeuze gemaakt. Voor lichtkappen valt de keuze meestal op Polycarbonaat of PETG. Deze materialen verspreiden het licht mooi en kunnen voorzien worden van een UV werende laag. De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar kunststof lichtkappen in verband met de toenemende vraag naar LED verlichting.

Om een inschatting te kunnen maken van het uiteindelijke lichtbeeld is het mogelijk een sample van het materiaal aan te vragen.

Series van 10 tot 20.000 stuks.

> Matrijzen

De techniek

Wij vacuümvormen alle lichtkappen. Bekijk hier een uitgebreide uitleg van deze techniek. De techniek van het vacuümvormen wordt ook wel thermovormen genoemd, met beide technieken wordt op hetzelfde gedoeld.

Polycarbonaat
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

 

Geef een reactie