Kunststof displays op maat

Plastic verpakking op maat.

 

Kunststof displays voor uw producten

Bent u op zoek naar een geschikte display om uw product in te presenteren? Batelaan Kunststoffen B.V. heeft meer dan 50 jaar ervaring met het maken van kunststof displays op maat en werkt samen met de bekendste reclamebureaus van Nederland.  Wij kunnen de meest uiteenlopende displays maken en werken met kwalitatief hoogstaande kunststofmaterialen zoals PS, ABS, PC, PETG en Kydex.
De seriegrootte kan variëren van 10 tot 100.000 stuks. In samenspraak met de klant wordt een ontwerp geoptimaliseerd en wordt er gekozen voor een productietechniek. Normaal gesproken wordt er gekozen voor thermovormen; een techniek waarbij de kunststof displays gevormd worden met behulp van een matrijs. De drie meest gebruikte display soorten zijn: toonbank displays, vloerdisplays en wanddisplays.

Voordat we een display gaan maken zorgen we er voor dat het voor de klant duidelijk is hoe de displays er uit gaan zien. We werken daarom graag met visuals.

> Bekijk een voorbeeld van onze visuals

Bij Batelaan Kunststoffen B.V. maken we uw kunststof display op maat; ook voor kleine series.

Kunststof display matrijs kosten

Voor het maken van een display op maat is vaak een matrijs/mal vereist. De prijs is afhankelijk van de grote en complexiteit van de display maar voor een mal wordt gewoonlijk tussen de 500 en 1.000 euro gerekend.

 

Winkel displays laten maken
Knijpflesdispenser1 e1449592305260
Thermovormen voor NS - Batelaan Kunststoffen
Winkel display.
Plastic displays
Winkel displays laten maken
Knijpflesdispenser
Thermovormen voor NS - Batelaan Kunststoffen
Display
Display.
previous arrow
next arrow

Mogelijkheden display op maat

Standaard kleuren waarin de displays geleverd kunnen worden zijn: grijs, zwart of wit. Wanneer er grotere series besteld worden kan een specifiekere kleur gekozen worden; vaak hebben wij ook nog kleuren op voorraad dus u kan het beste even bellen voor meer informatie. Het is mogelijk uw display te voorzien van een eigen logo, wij kunnen een logo direct vormen in de display.