Gietmallen op maat

Mallen voor gieten van beton of andere industriële giet toepassingen

Bij Batelaan Kunststoffen hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het maken van kunststof gietmallen voor beton. De meeste gietvormen worden gemaakt van ABS of HDPE. Deze materialen zijn duurzaam en goedkoop. Afhankelijk van de wensen en eisen van de kant worden de gietmallen op maat gemaakt.

Door onze thermovormen of vacuümvormen aanpak, bieden wij de unieke mogelijkheid om zowel kleine als grote aantallen te produceren. De productieaantallen kunnen variëren van 25 tot 10.000 stuks.

Let op: onze gietmallen zijn geschikt als productiematrijs voor industriële processen. Onze mallen zijn niet geschikt voor chocolade, gips, klei, keramiek of siliconen.

Werking gietmal proces

PU of aluminium productiematrijs laten maken:

Wij maken de gietvorm door middel van de techniek van het vacuümvormen waarbij uw kunststof gietmal gevormd wordt door middel van een aluminium of PU mal. In de onderstaande figuur wordt de techniek van het vacuümvormen uitgebeeld.

Thermovormen.

Bereken zelf de malkosten:

Bereken hieronder zelf wat de productiematrijs voor u (eenmalig) zal kosten via onze eenvoudige calculator.

Bereken het hier

Kunststof mal voor beton

beton-gietmal-PSPE

Wij bieden de mogelijkheid om mallen te ontwerpen voor betonproducten. De mallen worden gemaakt van stevige en duurzame materialen die gemakkelijk van het gevormde beton af te halen zijn. Door de unieke vacuümvormen aanpak kunnen praktische alle vormen voor het beton worden gemaakt. Zo bieden wij maatwerk voor de betonvormen.

Bereken zelf de malkosten:

Bereken hieronder zelf wat de productiematrijs voor u (eenmalig) zal kosten via onze eenvoudige calculator.

Bereken het hier