25 jarig jubileum van onze directeur!

25 jaar inspireren, vallen, opstaan en lachen met Annelies Batelaan

“En als je het over 10 jaar zat bent, dan verkoop je de tent toch?” Dat zei voormalig directeur-eigenaar Baan Batelaan van Batelaan Kunststoffen B.V. tegen zijn toenmalig 23-jarige jongste dochter Annelies Batelaan. Dat was 16 mei jl 25 jaar geleden. Als bedrijfsleider binnengekomen op 16 mei 1990 en vanaf 16 maart 1994 als 100% eigenaar. Een kwart eeuw later zit zij nog steeds met veel plezier aan het roer van Batelaan Kunststoffen.
“Uiteraard heb ik fouten gemaakt en tegenslagen gehad,” zegt Annelies, “Uithuilen en opnieuw beginnen, zei mijn vader altijd. En ik ben er trots op dat ik in zware tijden heb doorgezet, dat heeft mij een betere ondernemer gemaakt en daar is Batelaan Kunststoffen sterker van geworden.”

Onder haar leiding transformeerde het thermovormbedrijf bedrijf van specialist in verpakkingen en blisters, tot displays, naar specialist in machinekappen, lichtkappen en transporttrays. Met haar A-team, een duidelijke strategie en een goede executie is Batelaan Kunststoffen klaar voor de toekomst.

Het team van Batelaan Kunststoffen B.V. bedankt Annelies voor 25 jaar inspireren, vallen, opstaan en lachen!

25 jaar thermovormen.