Thermovormen

> het verschil met spuitgieten

Wij hebben deze zomer bedrijfssluiting van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Batelaan Kunststoffen B.V. is de specialist in vacuümvormen en thermovormen binnen Nederland. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat producten van zeer hoge kwaliteit te leveren, in zowel de modelfase als bij serieproductie. Vele gerenommeerde bedrijven in zowel binnen- als buitenland vertrouwen op de expertise van Batelaan Kunststoffen B.V. als het gaat om thermovormen.  We hebben meer dan 50 jaar ervaring binnen de kunststofindustrie en staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Product categorieën thermovormen

Beschermkappen

Bij technische producten  is niet alleen de functionaliteit van belang, ze moeten ook veilig, robuust en licht zijn, om maar een paar eigenschappen te noemen. Batelaan Kunststoffen heeft ruime ervaring met het vacuümvormen van kunststof beschermkappen voor de machinebouw, apparatenbouw en automotive. Wij werken met hoogwaardige materialen zoals ABS, ASA, PC, PETG, PS/PE.

Kunststof kappen

Lichtkappen

Of het nu gaat om de verlichting van bruggen, trams, metro’s, campings, stations, overheidsgebouwen of stadions; Batelaan Kunststoffen B.V. helpt u bij de realisatie van lichtkappen op maat. Afhankelijk van het gewenste lichtbeeld en de gewenste slagvastheid wordt er in samenspraak met de klant een materiaalkeuze gemaakt.

Lichtkappen op maat

Trays

We hebben een assortiment kunststof standaard trays en maken daarnaast trays op maat waarvoor we zelf de matrijzen maken. Wij vacuümvormen de trays verschillende kunststoffen: PC, ABS, PVC, PS, PET en verschillende ESD (anti statische) materialen. Sinds 2015 is het ook mogelijk trays op maat te leveren zonder matrijs kosten.

Plastic trays

Displays

Mist uw product net dat beetje extra dat klanten aanzet tot kopen? Met een maatwerk plastic display bent u in ieder geval verzekerd van een mooie presentatie van uw product.

Plastic display