Plastic trays zonder matrijskosten

Plastic trays & Plastic blister trays

Bij plastic trays is het soms mogelijk om deze op maat te maken zonder matrijskosten in rekening te hoeven brengen. Batelaan Kunststoffen B.V. heeft sinds 2015 de beschikking over modulaire matrijzen waarbij er geen matrijskosten in rekening worden gebracht. Bij de opbouw van deze matrijs wordt gewerkt met een metalen grid en modulaire matrijsdelen. Batelaan Kunststoffen B.V. is de enige thermovormer ter wereld die op deze manier maatwerken plastic blister trays kan leveren. Informeer voor de mogelijkheden bij onze manager new business: k.vanhoek@batelaan.nl.

Plastic traytje-s nodig? Batelaan maakt ze op maat!

2. PLASTIC TRAYS

 

 

 

 

 

3 X 4 vaks 3 X 8 vaks

 

Plastic trays op maat met matrijs

Niet bij alle plastic trays is het mogelijk deze op maat te maken zonder matrijskosten. Wij hanteren echter wel de laagste matrijskosten van Nederland. Voor een plastic tray op maat liggen de matrijskosten gemiddeld tussen de 500 en 1.800 euro, afhankelijk van de aantallen en het materiaal. De ordergrootte kan verschillen van 100 tot 100.000 trays en het is tevens mogelijk ESD veilige materialen te gebruiken.

 

Kunststof trayPlastic trays

 

 

 

 

 

 

 

 

Plastic verpakking transporttray1

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkel displays laten maken blisterverpakkingen op maat.

 


 

Plastic blister trays

Plastic trays worden ook wel clamshell verpakkingen of plastic blister trays genoemd. Meestal gaat het hier dan om klapblisters die dienen als verpakking. Batelaan Kunststoffen B.V.maakt ook deze blister verpakkingen op maat.
 plastic tray?

 

Plastic trays
Plastic trays op maat
www.batelaan.nl
Manufactured by: Batelaan Kunststoffen B.V.
Model: PS, PC, PVC, PET, ABS
Product ID: Plastic Tray
4,8 based on 7 reviews

Geef een reactie