Handling trays op maat

Vacuümvorm verpakkingen

Batelaan Kunststoffen B.V. levert al 50 jaar kunststof handling trays op maat voor het intern en extern vervoeren van producten. De handling trays op maat kunnen worden gevacuümvormd uit meerdere ESD materialen. Door de sterk toenemende automatisering in de hedendaagse productieprocessen is de vraag naar dergelijke handling trays sterk toegenomen. De voordelen zijn:

  • Voorkomen van telfouten
  • Bescherming producten
  • Efficiënter intern en extern vervoer
  • Bescherming tegen statische lading

Batelaan Kunststoffen levert zowel standaard handling trays als handling trays op maat. Voor de trays op maat wordt apart een matrijs gemaakt naar de wensen van de klant. De ordergrootte kan variëren van 100 tot 50.000 stuks.

Vacuümvorm verpakkingen op maat? Batelaan kunststoffen B.V. heeft meer dan 50 jaar ervaring!

 ESD

Handling trays op maat. ESD is de afkorting voor Electro Static Discharge; elektrostatische ontlading. Het is de ’tik’ die u soms voelt als u de auto uitstapt. Voor elektronische componenten en printplaten vormt ESD een gevaar. De halfgeleider in een IC kan door ESD beschadigen of gaat direct kapot. Batelaan Kunststoffen B.V. maakt handling trays die ESD gevaar voorkomen.

 

BIOBASED trays en verpakkingen

PLA vacuumvormen Sinds 2010 thermovormen we ook biogradeerbare kunststoffen. Batelaan Kunststoffen B.V. heeft hierbij de keuze gemaakt voor PLA vanwege de helderheid van het materiaal en het feit dat PLA uiterst geschikt is voor het verpakken van voedsel. PLA is de afkorting van: Poly Lactic Acid, het is momenteel het meest gebruikte bioplastic dat  commercieel wordt ingezet. Het wordt gemaakt uit melkzuur dat geproduceerd wordt door suikers of zetmeel te fermenteren. PLA is geschikt voor verpakkingen t.b.v. voedsel en medische toepassingen.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van papieren pulp trays.

 

plastic trayKunststof tray

 

Plastic trays Plastic verpakking

 

Plastic displays Transport Trays

Handling trays
Handling trays voor de bescherming en het vervoer van componenten en andere producten
Manufactured by: Batelaan Kunststoffen B.V.

Geef een antwoord