Jubileum: al 20 jaar kunststof kappen!

kunststof kappen.

Thermovormen Nederland

 

Batelaan Kunststoffen is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om thermovormen in Nederland. Sinds 1994 is Batelaan Kunststoffen zich gaan focussen op het thermovormen van kunststof kappen op maat en tot op de dag van vandaag is het thermovormen van kunststof kappen voor machines, elektrische apparaten en transportmiddelen het grote specialisme van het bedrijf. Dit jaar viert Batelaan Kunststoffen het 20 jarig jubileum als thermovormer van kunststof kappen op maat en daarom is het hele team nog eens in het zonnetje gezet met een photoshoot.

Het thermovormen van kunststof kappen vraagt veel kennis van een fabrikant aangezien de kappen veelal bedoeld zijn voor technische toepassingen en het eisenpakket van de opdrachtgevers zeer uitgebreid is. Batelaan Kunststoffen wordt al in een vroeg stadium betrokken bij het ontwikkelingstraject van machines, elektrische apparaten, transportoplossingen of andere toepassingen waarvoor een kunststof kap benodigd is. Hierdoor is het mogelijk om bij het creëren van een toepassing de opdrachtgever te voorzien van het beste advies als het gaat om materialen, vormgeving en kosten. Voor Batelaan Kunststoffen is het duidelijk:

‘ Wij maken al 20 jaar de beste kunststof kappen van Nederland ‘

Als je meer te weten wilt komen over thermovormen in Nederland kan je kijken op deze website of bekijk onze video over thermovormen.

 

Het (bijna) gehele team van Batelaan Kunststoffen

Batelaan

Batelaan team