Transporttrays

Transporttrays op maat

Bij Batelaan Kunststoffen B.V. leveren we al meer dan 50 jaar transporttrays aan de Nederlandse maakindustrie. Klanten als ASML, Prodrive en Jumbo vertrouwen op onze expertise als het aankomt op een kunststof transporttray op maat. In samenspraak met de klant ontwerpen wij een tray, maken we de benodigde matrijzen en thermovormen we de transporttrays op order. De ordergrootte verschilt van 10 tot 1.000.000 trays. We werken met uiteenlopende materialen zoals PC, PS, PVC, ABS, PET en verschillende ESD materialen indien de trays beschermd moeten zijn tegen statische lading. Afhankelijk van de gewenste stevigheid  en toepassing werken we met materialen van 0,3 tot 6 mm (zowel helder als gekleurd materiaal). Vacuumvormen bakken kunststof.

Voor componenten trays worden ESD veilige materialen ingezet

De kosten van het thermovormen van de trays zijn relatief laag t.o.v. andere kunststof verwerkende technieken. Voor een matrijs wordt gemiddeld tussen de 500 en 1.000 euro betaald, afhankelijk van het soort tray.

De stukprijs variërt sterk naar gelang het aantal trays dat wordt besteld. Wij kunnen u binnen 24 uur een exacte offerte geven als u een aanvraag stuurt naar info@batelaan.nl of u ons belt: 071-5613301.

 

Custom made plastic trays in the Netherlands. Thermoforming trays.

 

 

 

 

 

 

 

Plastic trays pick en place tray.

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van transporttrays:

  • Bescherming producten
  • Telfouten voorkomen
  • Handling kosten terugbrengen
  • Professionalisering
  • Professioneel verpakt

Transporttray met ‘exotische vormen’

Voor onderdelen met, bij gebrek aan een beter woord, ‘ exotische vormen ‘ kunnen ook transport trays met precieze passing ontworpen worden. We scannen de betreffende onderdelen met een 3D scanner en kunnen zo trays maken met exacte pasvormen.

 

Interieur-montage-set

 

 

 

 

 

 Test.

Standaard transporttrays

Naast de maatwerk transporttrays bieden we ook vele standaard transporttrays aan. Deze trays hebben wij standaard op voorraad en zijn per 400 stuks te bestellen. Vele bedrijven in de fijnmechanische industrie en transportbranche maken daar gebruik van.

Zie al onze standaard vakverdelingen

Een aantal voorbeelden van onze standaard transporttrays

Transporttrays.  5 X 9 vaks

 

 

 

 

 

 

4 X 12 vaks Transporttrays.

 

 

 

Geef een antwoord