Klanten eisen (en krijgen) steeds meer

2017 was een mooi jaar

2017 was een mooi jaar voor Batelaan Kunststoffen B.V. We hebben zeer veel nieuwe projecten gedraaid en het niveau van de ontwerpen en eindproducten was hoger dan ooit. We merken dat we met ons nieuwe team van designers, bestaande uit een mix van ervaren en nieuwe ontwerpers, zeer goed aan de strengere eisen van de klanten kunnen voldoen en dat het niveau van de productie medewerkers elke dag stijgt door uitgebreide training en nieuwe machines.

Daarnaast heeft de uitbouw van ons huidige ERP systeem gezorgd voor een nog betere informatiestroom tussen de afdelingen waardoor we ons beter dan ooit kunnen focussen op waar we goed in zijn!

Het maken van mooie kunststof vacuümvormen!

Speciale dank

Dit jaar is ons team versterkt door Wilco die een  ontzettend belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwerpafdeling. Wilco heeft de gehele ontwerpafdeling naar een hoger niveau getild en daar zijn wij hem dankbaar voor! Ondanks zijn kwaliteiten is hij echter te bescheiden om op de website in het zonnetje te worden gezet; daarom showen we hier in plaats van een foto van Wilco graag een aantal van zijn prachtige ontwerpen.

kunststof kappen design.

Met dank aan Wilco!