Plastic inlays op maat

Batelaan Kunststoffen B.V. levert al 50 jaar plastic inlays op maat voor het intern en extern vervoeren van producten. De inlays voorkomen product schade/telfouten en maken het vervoer eenvoudiger, omdat het opstapelen van uw producten gemakkelijker gaat. We hebben een assortiment plastic standaard inlays en daarnaast maken we inlays op maat waarvoor we zelf de matrijzen maken. Wij vacuümvormen de inlays van verschillende kunststoffen: PC, ABS, PVC, PS, PET en verschillende ESD (anti statische) materialen. Sinds 2015 is het ook mogelijk inlays op maat te leveren zonder matrijs kosten.

 Voorbeelden van plastic inlays op maat

Plastic verpakking Plastic trays

 

 

 

 

 

 

 

Gereedschap-interieur

Kunststof verpakkingen: Interieur montageset - Batelaan Kunststoffen

 

Elke plastic inlay die bij Batelaan Kunststoffen B.V. de fabriek verlaat wordt handmatig gekeurd. Deze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat wij aan de zeer hoge kwaliteitseisen kunnen voldoen die bedrijven als ASML, Heineken, Jumbo en Prodrive ons stellen. Trays op maat zijn te bestellen vanaf 10 tot 1.000.000 stuks.

Standaard inlay

Batelaan Kunststoffen B.V. Beschikt ook over een assortiment standaard inlays die per 400 stuks te bestellen zijn voor 0,64 cent per stuk. We hebben vele soorten standaard inlays met één standaard buitenmaat.

Bekijk hier alle soorten standaard inlays die we aanbieden

Transporttrays. 5 X 9 vaks

 

 

 

 

 

 

4 X 12 vaks Transporttrays.

 

 

 

 

 

 

Plastic inlays zonder matrijskosten

 

 

 

 

Geef een antwoord